Inapoi la prima pagina

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Răzvan Vâlceanu și Atelierele ILBAH: Cum se construiește un brand personal de succes

RVILBALNML (1 of 32) mic

Răzvan Vâlceanu și specialiștii de la Atelierele ILBAH
îți dezvăluie acum rețeta unui stil personal de succes (more…)

Mooza Pop Up Store

Răzvan Vâlceanu susține proiectul mooza Pop-up Store, o inițiativă lanasată de Băneasa Shopping City , ce vine în ajutorul antreprenorilor care au ales un model de business nișat și care le oferă oportunitatea acestora de a atrage clienți printr-un model de prezentare unic. (more…)

Canclini si-a gasit distribuitorul in Romania

Razvan Valceanu a incheiat un parteneriat cu producatorul de textile Canclini, devenind unic distribuitor al brandului local consacrat in industria bumbacului pentru camasi. (more…)

Camasile de vara de la Razvan Valceanu

Brandul de cămăşi Răzvan Vâlceanu made to measure a prezentat în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotel Radisson Blu propunerea de modele de cămăşi şi textile pentru sezonul de vară2014. Totodată, Răzvan Vâlceanu i-a adus în premieră în România pe reprezentanţii Canclini, liderul internaţional în bumbacul pentru cămăşi. (more…)

Brandul de cămăşi Răzvan Vâlceanu made to measure şi-a prezentat noua colecţie.

După cum bine ştii, vara până şi cămaşa noastră cea de toate zilele are parte de un tratament special. Pentru că vrei să ai un stil impecabil chiar şi când termometrul nu se comportă tocmai impecabil, este cazul să fii un pic mai atent la ce cămăşi porţi. (more…)

Razvan Valceanu made to measure devine unic distribuitor Canclini in Romania

Razvan Valceanu made to measure anunta parteneriatul cu producatorul de textile Canclini, devenind unic distribuitor al brandului in Romania. Cu o traditie de aproape 90 de ani, Canclini este un lider consacrat in industria bumbacului pentru camasi, oferind unele dintre cele mai ridicate standarde de calitate din piata. (more…)

Clubul de fitness Club Moving, in parteneriat cu brandul de camasi Razvan Valceanu

Brandul de camasi made to measure Razvan Valceanu a incheiat un parteneriat cu clubul de fitness Club Moving Romania.

(more…)

Brandul de cămăși made-to-measure Răzvan Vâlceanu intră pe segmentul corporate

Răzvan Vâlceanu își extinde business-ul și dezvoltă un nou tip de serviciu, dedicat segmentului corporate. Brandul de cămăși made-to-measure oferă companiilor pachete personalizate pentru a-și recompensa angajații și partenerii de business. Companii din domenii precum IT&C, bănci, asigurări sau pharma au apelat deja cu succes la astfel de servicii. (more…)

Răzvan Vâlceanu lansează Gift Certificate-ul pentru cămăşi made to measure!

Cu ocazia sărbătorilor, Răzvan Vâlceanu lansează Gift Cerificate-ul pentru cămăşi made to measure ce poate fi achiziţionat atât de persoane fizice cât şi de companii, pentru angajaţii ori clienţii lor. (more…)

A condus cinci ani cel mai de succes produs românesc în străinătate, iar acum vinde cămăşi în magazinul Cocor

După ce Răzvan Vâlceanu, fostul general manager al Bitdefender Romania, a intrat în industria fashion şi a lansat brandul de cămăşi made to measure ce-i poartă numele, el şi-a lansat colecţia şi în Cocor Store. (more…)

Top
LOADING CONTENT